Besøksadresse: Anne Moesgate 3, 2406 Elverum.

Alphafilm

Velkommen til høstkonferansen Vekst 2021 i Elverum

Vi har gleden av å få besøk av Irene og Martin Cave fra IMI-kirken i Stavanger. Høstkonferansen blir høstens store satsing med ulike seminar (lederseminar, mv) og møteplasser.

Påmelding:

Program for VEKST 2021

Torsdag: 19:00 Lederseminar – åpent for alle

Fredag: 19:00 Åpningsmøte m/UNG-Lovsang

Lørdag:

12:00-13:00 Seminar 1

13:00 - 14:00 Pause med servering

14:00 - 15:00 Seminar 2

17:00 Kveldsmøte

Søndag:

11:00 Gudstjeneste

Deltageravgift:

Voksne: kr 250

Studenter/elever: kr 125

Gratis for barn under 16 år

Pinsekirken lanserer online-gudstjeneste!!😁😇

Allerede søndag 15. mars introduserer vi gudstjenesten online! Gudstjenesten er tilgjengelig fra kl 16:00!! - på PK Sosialt Nettverk eller på Youtube via link du finner på www.pinsekirkenelverum.no.🥰 Via Vipps samler vi inn gaver til Stefanusalliansen!

SPENNENDE TIDER! Les: Salme 91 og la den være ditt skjold og vern!

Det ble et vellykket "Liv i Leiret"-arrangement i dag, med Pinsekirken og Bike for Hope Norway i spissen. Mange deltok i Sykkelaksjonen, og enda flere koste seg med vafler, kaker, saft og kaffe i solsteken. Thora Gisladottir med band gjorde en strålende jobb og spilte og sang meget vakkert sitt repertoar av gospelsanger. Pinsekirkens egen Stephan Iversen framførte med hjelp av Simon Bakke og Eskild Skretting sang av ypperste klasse. Virkelig liv i folket ble det da Joseph Kiwumbi dro i gang sang, dans og afrikanske rytmer. I tillegg til de nevnte arrangørene hadde også Lions og SØIR sine stands, og samarbeidet var utmerket mellom de ulike aktørene. På barnas hjørne kunne barna kose seg med ansiktsmaling, gatekunst, ringspill, og alle fikk hver sin lørdagsgodtepose.

Thora Gisladottir elsker Elverum, og vi henne.

Lørdag 3. august 2019 kl 12 til 15 er det Pinsekirken Elverum, i samarbeid med Bike for Hope Norway, som arrangerer Liv i Leiret på Rådhusplassen i Elverum. Foruten den årlige Sykkelaksjonen blir det live musikk ved Thora Gisladottir med band. Joseph Kivumbi og Stefan Daniel Iversen deltar også. Vi satser på godt vær og stort oppmøte på Rådhusplassen. Gratis godteripose til alle barn!

Velkommen, enten du bidrar med dugnad, sykler for flyktninger eller om du setter deg ned på kafeen og nyter vaffel og live musikk!

Thora Gisladottir m/band kommer til Liv i Leiret 3. august kl 12 - 15
Stephan Daniel Iversen er oppvarmer for Thora m/band under Liv i Leiret lørdag 03. aug.
Joseph Kivumbi hadde stor suksess under fjorårets Liv i Leiret. I år synger han på Rådhusplassen den 3. august
Kl 13 går startskuddet for årets Sykkelaksjon for flyktninger i Malawi, med Renovat Nzeyimana i spissen. Oppmøte på Rådhusplassen fra kl 12
Jens Samuel lar seg døpe av Joakim senhøstes 2018.

I høst vasset de ut i Glomma sammen, og de to førstkommende søndagene taler de i Pinsekirken. Jens Samuel Dalehaug fra Heradsbygd har opplevd Guds inngripen på en spesiell måte i sitt liv det siste år, og ønsker å dele dette. Vi gleder oss til å høre han på Gudstjenesten den 24. februar.

Før det, den 17. februar, taler Joakim Skavern. Han er en god ordkunstner, med mye visdom og kunnskap, som vi stadig lærer mye av. Han viser oss sider av Gud som gjør at vi kan vokse i troen og i vår karakter.

Pinsekirken Elverum
Besøksadresse: Anne Moes gt. 3