Besøksadresse: Anne Moesgate 3, 2406 Elverum.

Om oss

Pinsekirken Elverum og lederskapet.

[two_third][separator headline="h3" title="Hvem er vi?"]

Pinsekirken Elverum er en dynamisk og aktiv menighet. Vi ønsker at hjertevarme skal være typisk Pinsekirken og håper derfor at alle som kommer innom våre samlinger føler seg varmt velkommen. 

Vår visjon: En relasjonsorientert menighet - med  lokal og internasjonal positiv innflytelse

.

Pinsekirken Elverum er tilsluttet Pinsebevegelsen i Norge.

Vi vil bygge relasjoner i tre retninger: oppad mot Gud vår far, mot hverandre innad i menigheten og utover mot alle i nærmiljøet og enda videre utover. Vi har forskjellige aktiviteter rettet mot alle aldersgrupper fra de yngste til de eldste, men vi satser særlig mot barn og ungdom. I tillegg satser vi sterkt på misjon, dvs arbeid for å spre budskapet om Jesus også utover Norges grenser. Vi støtter både misjonsarbeid/prosjekter samt sender egne folk ut.

Alle våre barne- og ungdomsarbeidere er pålagt å fremvise politiattest.

[separator headline="h3" title="Carlos Fumero Jensen (43) mobil 41271219 E-post fumerking@hotmail.com"]

Carlos Fumero Jensen er etnisk halvt norsk og halvt fra Honduras. Han og familien hans har bodd de siste 7 årene i Spania, der han og kona har jobbet som misjonærer. Carlos er en handy tusenkunstner, og er sterk både teologisk og i ledelse. Vi er glade for å ha fått han med i Lederskapet, og ser allerede hans store engasjement og kjærlighet til Gud og menneskene i kirken. 

[separator headline="h3" title="Kjersti Skavern (56) Mobil 93256961 E-post skavernkjersti@gmail.com"]

Kjersti Skavern er med i lederskapet, bor på Vestad, og jobber i kommunen som rådgiver i Flyktningetjenesten. Hun er kreativ, trossterk, brenner særlig for flerkulturelt fellesskap og er en viktig kontaktskapende person for Pinsekirken. 

[separator headline="h3" title="Janne Grindflaten (72) Mobil 95177966 E-post: janneg@online.no"]

Janne Grindflaten er en nypensjonert lærer, opprinnelig trønder, boende i Løten. Hun viser stort engasjement i og kjærlighet i mange deler av menighetsarbeidet, Hun brenner for barna, såvel som for ungdommene og ikke minst de eldre. Hennes tro, og sans for struktur, kommer godt med i lederskapet.

[separator headline="h3" title="Elida Havn Rindalsholt (22) Mobil 92419818 E-post: elidahavnrindalsholt@gmail.com"]

Elida er ungdomsleder i Pinsekirken, og ble ved årsmøtet i februar -23 valgt inn i Lederskapet. Hun var ferdig utdannet sykepleier sommeren -23, og hun viser stort og varmt engasjement i tjenesten i kirken. 

[separator headline="h3" title="Tore Bjørn Ringås (58) Mobil 41674033 E-post: torebjrn@gmail.com"]

Tore Bjørn Ringås har vokst opp på Lindås ikke langt fra Bergen. Tore Bjørn er utdannet sjukepleier og jobber ved behandlingsenheten Friskstiftelsen i Terningen Arena. Han liker fysiske utfordringer, særlig sykling og ski. I tillegg er han musikalsk og både spiller og synger. Tore Bjørn har vært medlem av Pinsekirken siden 1988. I september -23 ble han valgt som Menighetsleder. 

[separator headline="h3" title="Håvard Skavern (56) Mobil 91812816 E-post: havard.skavern@gmail.com"]

Håvard er både tillitsvalgt i Lederskapet og ansatt i Pinsekirken Elverum som administrasjonsleder. Han tar seg av mye av de praktiske/administrative oppgavene i kirken. 

Kontaktinformasjon
Pinsekirken Elverum
Besøksadresse: Anne Moes gt. 3
Postadresse: Torvmyrvegen 11, 2406 Elverum
post@pinsekirkenelverum.no
www.pinsekirkenelverum.no
+47 47783206
Nytt fra Pinsekirken
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram