Besøksadresse: Anne Moesgate 3, 2406 Elverum.

Om oss.

Pinsekirken Elverum og lederskapet.

Hvem er vi?

Pinsekirken Elverum er en dynamisk og aktiv menighet. Vi ønsker at hjertevarme skal være typisk Pinsekirken og håper derfor at alle som kommer innom våre samlinger føler seg varmt velkommen. 

Vår visjon: En relasjonsorientert menighet – med  lokal og internasjonal positiv innflytelse

.

Pinsekirken Elverum er tilsluttet Pinsebevegelsen i Norge.

Vi vil bygge relasjoner i tre retninger: oppad mot Gud vår far, mot hverandre innad i menigheten og utover mot alle i nærmiljøet og enda videre utover. Vi har forskjellige aktiviteter rettet mot alle aldersgrupper fra de yngste til de eldste, men vi satser særlig mot barn og ungdom. I tillegg satser vi sterkt på misjon, dvs arbeid for å spre budskapet om Jesus også utover Norges grenser. Vi støtter både misjonsarbeid/prosjekter samt sender egne folk ut.

Alle våre barne- og ungdomsarbeidere er pålagt å fremvise politiattest.

Sissel Saucedo (39)

Sissel Saucedo er høgskolelærer i sykepleie, og jobber ved Høgskolen Innlandet, Terningen Arena. Hun er lederskapsmedlem, og brenner særlig for barne- og familiearbeid. Hun er en kreativ og engasjert småbarnsmor, som også har hovedansvaret for pinsekirkens barnearbeid. 

Kjersti Skavern (53)

Kjersti Skavern er med i lederskapet, bor på Vestad, og jobber i kommunen som rådgiver i Flyktningetjenesten. Hun er kreativ, trossterk, brenner særlig for flerkulturelt fellesskap og er en viktig kontaktskapende person for Pinsekirken. 

Eskild Skretting (20)

Eskild Skretting er lederskapets yngste medlem. Han er også ungdomsleder i Pinsekirken. Eskild er født og oppvokst i Elverum, har trått sine sko i de forskjellige aldersspesifikke aktivitetene i kirken, og kjenner menigheten godt. Han har et rolig vesen, er klok, stabil, pliktoppfyllende og vennlig. 

Svein Skretting (45)

Svein Skretting er født og oppvokst i Sandnes, men som sønn av misjonærer har han også bodd noen år i Paraguay. Svein er utdannet sjukepleier og jobber i Sykehuset Innlandet, Sanderud. Han har god innsikt i Pinsebevegelsen, internasjonalt arbeid og er praktisk anlagt.

Tore Bjørn Ringås (55)

Tore Bjørn har vokst opp på Lindås ikke langt fra Bergen. Tore Bjørn er utdannet sjukepleier og jobber ved behandlingsenheten Friskstiftelsen i Terningen Arena. Han liker fysiske utfordringer, særlig sykling og ski. I tillegg er han musikalsk og både spiller og synger. Tore Bjørn har vært medlem av Pinsekirken siden 1988. Han er for tiden leder av lederskapet, i mangel på pastor. 

Håvard Skavern (56)

Tilbake til toppen