Besøksadresse: Anne Moesgate 3, 2406 Elverum.

Misjon

En misjonerende menighet

Pinsekirken ligger jo i Elverum og vi har et stort hjerte for byen vår! Like fullt har vi også et sterkt engasjement for misjon i andre deler av verden. Vi vil være med på å fullføre misjonsbefalingen som Jesus gav! (Matteus 28, 18-20.) Derfor støtter vi misjonærer og misjonsarbeid i mange land, samt jobber med å spre engasjement om saken også i egne rekker. Vi støtter en del fast og andre får engangsbeløp.

De prosjektene vi støtter fast er i følgende land: Pakistan, Paraguay og Niger. I tillegg støtter vi aksjoner og diverse arbeid, bl.a. Israelmisjonen, PYM sitt arbeid for kvinner, PYMs aksjon for hhv. Burma og Kongo, Trosgnisten, Bibler til Kina, Kirkebygging i Zambia og hjelpesending til Romania.

Toledo Spania

Patty Cañizares Aguirre sitt bilde.Pinsekirken er sammen med flere menigheter utsender menighet for ekteparet Patricia og Carlos Fumero Jensen. De bor og jobber som misjonærer i byen Toledo i Spania.

De jobber med prosjektet Emerge Toledo. For mer info se hjemmesiden:

http://www.emergetoledo.com/

https://repaircafe.org/es

Kontaktinformasjon
Pinsekirken Elverum
Besøksadresse: Anne Moes gt. 3
Postadresse: Torvmyrvegen 11, 2406 Elverum
post@pinsekirkenelverum.no
www.pinsekirkenelverum.no
+47 47783206
Nytt fra Pinsekirken
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram