Besøksadresse: Anne Moesgate 3, 2406 Elverum.

Andre tilbud

  • Bibel og Bønn.

Hver onsdag kl 19 er det Bibel, Bønn og Samtale i Pinsekirkens spisesal, Pinderudstua. Unntak er en gang i måneden når det er Felles Bønn for Byen. Bibel, Bønn og Samtale er en time med fokusert bønn og at man leser litt fra Bibelen og samtaler litt sammen. Vi tenker at bønn er veldig viktig for både byen, folket og for kirken. Når det er Felles bønn for Byen, samles alle som ønsker det, fra de ulike kirkene i Elverum, og ber sammen. Tidspunktet er onsdag kl 19, og stedet går på rundgang mellom kirkene. 

  • Internasjonalt misjons- og bistandsarbeid.

Pinsekirken Elverum er engasjert i internasjonalt misjons- og bistandsarbeid. For tiden støtter vi fast et daghjem for fattige barn i Paraguay. I tillegg er vi utsendermenighet for Patty Canizares Aguirre og Carlos Fumero Jensen i deres store misjonsarbeid i Spania. De bor for tiden i Norge, er aktive i Pinsekirken Elverum, men er samtidig mye engasjerte i Spania. 

  • ES Kontaktsenter.

Evangeliesenteret driver ES Kontaktsenter i Elverum, i Kulturverkstedet Hjorten. Det er åpent hver torsdag fra kl 11 til kl 15. Frivillige medarbeidere rekrutteres primært fra Pinsekirken Elverum. 

  • Godhetsuka.

I slutten av mai hvert år arrangerer Pinsekirken Elverum, i samarbeid med andre kirker og organisasjoner i Elverum, Godhetsuka. Da organiserer vi dugnad for mennesker i Elverum som trenger hjelp i hagen, til bortkjøring av avfall og lignende. Se https://www.godhet.no 

  • Konserter og andre kulturelle arrangementer.

Med jevne mellomrom arrangerer Pinsekirken Elverum ulike konserter, utstillinger eller andre kulturelle møtepunkter. Det kan være Internasjonal vårlunsj, julemusikkafé, utendørs sommeravslutning med mer. 

  • Seminarer og konferanser.

Noen ganger i året arrangerer vi seminarer og konferanser med aktuelle tema. 

  • Leirer og stevner

Det er årlige barne- og juniorleirer i regi av Pinsemenighetene i Innlandet. 

Sommerfestivalen på Hedmarktoppen er en storsamling for alle generasjoner i Hamar. Se https://www.sommerstevnet.com 

  • Praktisk dugnad.

Det er stadig behov for praksiske bidrag i Pinsekirken. Oppslutningen om dugnad er vanligvis stor, og dette er en flott måte å sosialisere seg på, og bli bedre kjent med hverandre.

Kontaktinformasjon
Pinsekirken Elverum
Besøksadresse: Anne Moes gt. 3
Postadresse: Torvmyrvegen 11, 2406 Elverum
post@pinsekirkenelverum.no
www.pinsekirkenelverum.no
+47 47783206
Nytt fra Pinsekirken
Copyright © 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram