Konsert med Lewi Bergrud

Vokalist, gitarist, bassist, pianist og produsent Lewi Bergrud fra Gjøvik er en ettertraktet musiker.  Han har bidratt til mange andre artister på bass og koring: Inger Lise Rypdal, søskenbandet Narum og Kurt Nilsen. Kjent er han også fra suksessforestillingen Urbane Totninger. Søndag 7. juni står han på scena i Pinsekirken Elverum og fremfører sammen med bandet sin egen musikk. Bandet består av Jakob Lund Paulsen på keyboard, Jon Anders Narum på gitar og Martin Hystad på trommer.

Lewi Bergrud har vokst opp på Toten og var aktiv i pinsemenigheten på Lena i barne- og ungdomsåra.

– Det finnes enormt mye tro der ute, mener Lewi Bergrud men han måtte bare ut av menigheten for å oppdage det. De siste fem-seks årene har jeg nesten ikke spilt i kristen sammenheng i det hele tatt. Det har bare blitt sånn. Dørene har åpnet seg på helt andre plasser. Egentlig synes jeg det er ganske greit.
Uttalelsen er hentet fra et intervju med den kristne avisen Korsets Seier.
Det er gratis inngang på konserten i Pinsekirken, men det blir samlet inn en frivillig kollekt. Konserten begynner klokka 17. Dørene åpner en halv time før.
Lewi Bergrud gjestet Innlandsscenen med Jakob Lund Paulsen på keyboard, Martin Hystad på trommer, Jon Anders Narum på gitar og Ronny Ødegaard på keyboard. Her fremfører de låta "For alltid, kanskje"