Gospel & country

Liker du countrymusikk og gospel? Lørdag 31. august inviterer Pinsekirken til konsert klokka 18. Hilde Iren Borge Strøm  og Kristina Wøhni elsker denne musikken, og det er nettopp disse to hedmarks- jentene som skal få det til å svinge. Kristina Wøhni

Hilde Iren Strøm Borge (øverste bildet) bor i Brumunddal. Hun reiser rundt om i landet med evangeliet med sang og vitnesbyrdet om Jesus. Hun holder konserter med country-inspirerte sanger og selvskrevne tekster med bibelsk grunnlag.

Hilde Iren er av reisende slekt, noe hun er stolt av, og deltar på steder der hennes musikkarv og kultur er fremtredende. Ellers er hun glad i de "gamle gode" bedehussangene som hun gjerne synger med sitt eget preg.

Hilde Iren er oppvokst i Pinsemenigheten og er i dag aktivt med i Ringsaker Pinsemenighet i Brumunddal, der hun er musikkansvarlig og menighetens musikkleder. Les mer om Hilde Iren her: http://www.hildestroem.com/

I Pinsekirken Elverum lørdag 31. august synger hun sammen med Kristina Wøhni (nederste bildet). Kristina bor i Elverum og har ved noen anledninger sunget på våre gudstjenester.

Det er gratis inngang til konserten, men det blir samlet inn en frivillig kollekt.