Besøksadresse: Anne Moesgate 3, 2406 Elverum.

Om oss.

Pinsekirken Elverum og lederskapet.

Hvem er vi?

Pinsekirken Elverum er en dynamisk og aktiv menighet. Vi ønsker at hjertevarme skal være typisk Pinsekirken og håper derfor at alle som kommer innom føler seg varmt velkommen.

Vår visjon: En relasjonsorientert menighet.

thumbnail.jpg

Pinsekirken Elverum er tilsluttet Pinsebevegelsen i Norge.

Rolf Skavern jr (57)

Rolf Samuel SkavernRolf er menighetens pastor. Rolf er avdelingssykepleier i akuttmottaket på Sykehuset Innlandet HF, Elverum. Han har vært medlem av Pinsekirken siden 1977. Han har sittet i menighetens ledelse i flere år, men ble valgt som leder av menigheten i 2004. De siste årene har Rolf Skavern jr. vist seg å være en ivrig løper, og holder seg i form med fysisk aktivitet i skog og mark.

En relasjonsorientert menighet

Vi vil bygge relasjoner i tre retninger: oppad mot Gud vår far, mot hverandre inad i menigheten og utover mot alle i nærmiljøet og enda videre utover. Vi har forskjellige aktiviteter rettet mot alle aldersgrupper fra de yngste til de eldste, men vi satser særlig mot barn og ungdom. I tillegg satser vi sterkt på misjon, dvs arbeid for å spre budskapet om Jesus også utover Norges grenser. Vi støtter både misjonsarbeid/prosjekter samt sender egne folk ut.

Alle våre barne- og ungdomsarbeidere er pålagt å fremvise politiattest.

Svein Skretting (43)

DSC_0081-e1367049953665-854x1024Svein Skretting er født og oppvokst i Sandnes, men som sønn av misjonærer har han også bodd noen år i Paraguay. Svein er utdannet sjukepleier og jobber hos Sykehuset Innlandet, Sanderud.

Tore Bjørn Ringås (53)

ToreTore Bjørn har vokst opp på Lindås ikke langt fra Bergen. Han er «ekte stril». Tore Bjørn er utdannet sjukepleier og jobber ved behandlingsenheten Friskstiftelsen i Terningen Arena. Han liker fysiske utfordringer og er svært interessert i idrett, særlig sykling og ski. Han er en ekte birkebeiner! I tillegg er han musikalsk og både spiller og synger. Tore Bjørn har vært medlem av Pinsekirken siden 1988.

Kjersti Skavern (mer info kommer)

Tilbake til toppen